Pogodnosti za članove Stomatološke komore Srbije!

29. Decembar 2016.

Pogodnosti za članove Stomatološke komore Srbije!


UNIQA osiguranje članica je jednog od vodećih osiguravajućih koncerna, austrijske UNIQA grupe, s tradicijom poslovanja dugom 200 godina. Trenutno posluje na 19 tržišta Centralno-Istočne Evrope i ima 10 miliona klijenata, sa kojima je zaključeno više od 19,5 miliona ugovora. UNIQA osiguranje je, tokom deset godina postojanja na srpskom tržištu osiguranja, prepoznatljiva kao moderna i inovativna kompanija s izuzetno profesionalnim odnosom prema svojim klijentima. Naš glavni zadatak je da ovu reputaciju održimo i postanemo lider u oblasti usluge koju pružamo. Decenija stalnog napretka i najvećeg rasta u industriji osiguranja, vrhunskog kvaliteta u poslovanju i posvećenosti servisiranju klijenata i brzini u isplati šteta, rezultirala je brojnim nagradama kao što su „Korporativni Superbrend za 2015/2016“, „Firma od poverenja 2016“, kao i najbolje osiguranje za 2012. godinu po mišljenju prestižnog londonskog magazina „World Finance“.
 

Osiguranje vam daje mogućnost da se radujete sitnicama koje čine vaš život lepšim i bezbrižno uživate u svakom danu provedenom sa svojim najbližima.
 

Zato nam je veoma drago da vas informišemo da su u periodu od 1. oktobra do 2016. do 1. oktobra 2017. godine svi licencirani stomatolozi, članovi Stomatološke komore Srbije osigurani od profesionalne odgovornosti za štete pričinjene trećim licima i na imovini trećih lica. Pod ovim se podrazumeva osiguranje od rizika za vreme dok obavljate svoju profesionalnu delatnost. Više o uslovima ovog osiguranja možete da pročitate u Informacijama za ugovarača i osiguranika osiguranja kao i u uslovima osiguranja.
 

Zahvaljujući saradnji sa Stomatološkom komorom Srbije, UNIQA osiguranje je svima vama omogućilo da zaključite i svoje lične polise osiguranja uz značajne popuste:

  • 10% popusta na osiguranje domaćinstva (kuće ili stana)
  • 15% popusta na putno osiguranje
  • 15% popusta na kasko osiguranje.


Ove popuste možete da realizujete u svim poslovnicama UNIQA osiguranja.
 

Osiguranje predstavlja ulaganje u budućnost. Uz ovakvu sigurnu investiciju sebi i svojim najmilijima omogućavate bezbrižniji i jednostavniji život.
 

UNIQA kao vaš pouzdani partner na polju osiguranja, nudi vam raznovrsne polise osiguranja kako životnog, tako i osiguranja vaše imovine, automobila, zdravstvenog, ali i putnog osiguranja. Status lidera u inovativnosti na tržištu osiguranja, potvrđuje i činjenica da smo polise prilagodili potrebama svakog čoveka, ali i približili svoj servis na korak bliže klijentima. Putem našeg vebsajta već možete kupiti polisu putnog osiguranja u inostranstvu, dok je naš Kontakt centar tu 24 sata nedeljno, 7 dana u nedelji za sve neophodne informacije.
 

Čestitamo, učinili ste prvi korak ka sigurnoj profesionalnoj budućnosti! Razmislite, možda je sada pravo vreme da i ostale aspekte svog života prepustite sigurnim rukama UNIQA osiguranja.


Informacije za ugovarača i osiguranika osiguranja kao i u uslovima osiguranja

Preuzmite dokument (178.71 KB)